БСП знае как и може да реши най-важните проблеми в държавата

Окт 27, 2021 ВИДИН Новини Избори 0 482

27.10.2021

Кандидатите за народни представители на коалиция "БСП за България" в пети избирателен район се срещнаха с избиратели в Белоградчик и Видин, съобщават от предизборния щаб на коалицията в дунавския град. Водачът на листата Филип Попов разговаря с хората за проблемите по места, особено в малките селища.

Сериозната демографската криза, липсата на инфраструктура, на работещи предприятия, ширещата се бедност и безработицата в Северозападна България - бяха само част от акцентите, по които разговаряха кандидатите за народни представители със своите избиратели и симпатизанти.

Хората поискаха от кандидатите за депутати в бъдещия парламент да има повече прагматизъм и диалог между народните избраници, без да се гонят някакви тясно-партийни интереси, за да може да се подобри животът на населението, уточняват в прессъобщението.

Филип Попов, водач на листата на "БСП за България" в 5 избирателен район, призова избирателите да подкрепят на 14 ноември кандидатите на коалицията с бюлетина номер 33. Гласувайки за тях, хората ще подкрепят разумните решения. “БСП знае как и може да реши най-важните проблеми в държавата, за което предлага и седем конкретни решения в своята предизборна програма, които са в помощ на семействата и българския бизнес, и по отношение на външния над България натиск“, заявява пред избирателите Филип Попов.