Филип Попов: Да подкрепим разумните решения с номер 33 в интегралната бюлетина за "БСП за България"

Nov 08, 2021 ВИДИН Новини Избори 0 535

Кандидат депутатите от листата на БСП за България проведоха през последната седмица множество срещи с граждани от Видинско

На срещите хората са споделили своите проблеми, както и начините за тяхното решаване, уточняват от щаба. Избирателите са изразили й подкрепата си за "БСП за България", защото в последните две народни събрания само депутатите от коалицията единствени са подходили отговорно, прозрачно и са предложили разумни решения за излизане от кризата, допълват от предизборния щаб.

Водачът на листата в 5 избирателен Видински район Филип Попов е споделил с хората приоритетите в програмата на "БСП за България. Попов е казал, че БСП категорично се е противопоставила на модела на управление, който направи българите бедни и зависими от волята на малцина близки до властимащите. Филип Попов е призовал избирателите, че "ако искаме България и нашия край да просперира, да имаме достойно бъдеще за децата си и родителите си, ако искаме да спрем разрухата и Видинския край да се развива на 14-и да излезем и да гласуваме. Да подкрепим разумните решения с номер 33 в интегралната бюлетина за БСП за България и номер 6 за президент и вицепрезидент - Румен Радев и Илияна Йотова".