БСП-Видин избра единодушно нов областен председател

Фев 18, 2023 ВИДИН Новини БСП 0 945

18.02.2023 г.

Областният съвет на БСП-Видин проведе заседание на 17.02.2023 г., на което видинската организация присъства в пълен състав и избра нов областен председател. Това е Добромир Тодоров, който бе избран за председател на Областния съвет с пълно мнозинство.

По време на срещата местната структура изрази подкрепа за политиката, която води централното ръководство на БСП. Бяха обсъдени още темите за мобилизиране за предстоящия парламентарен вот, а също така бяха разгледани възможните предложения за листа на коалиция „БСП за България“ от Видин за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 02.04.2023 г.

На заседанието на Областния съвет на БСП-Видин присъстваха проф. Гайдарски – член на Изпълнителното бюро на БСП и един от най-уважаваните видински граждани, както и организационният секретар на партията Борислав Гуцанов. Заедно с видинската организация те обсъдиха как да привлекат видинчани на страната на БСП – партията, която иска мир за страната и провеждане на силна социална политика в подкрепа на българите.