Филип Попов: Джендър идеологията разрушава семейните ценности и няма почва у нас

Мар 12, 2023 ВИДИН Новини Избори 0 763

Кандидатите за народни представители от “БСП за България“ във Видинско се срещат с избиратели по места

Листата на коалиция „БСП за България“ от 5 МИР - Видин  започна предизборната си обиколка от общините Димово, Грамада и Брегово, където се срещна с членове на партийните организации и актив. Днес водачът Филип Попов, заедно с останалите кандидати за народни представители, посетиха пазара в град Кула, след което проведоха разговори с членове, симпатизанти и граждани. На тях обсъдиха основните акценти в програмата на социалистите, като таван на цените на основните хранителни стоки, замразяване цените на газ, вода и парно, за един по-добър стандарт на живот в България, а така също и осигуряване на безплатни лекарства за деца до 14-годишна възраст, преизчисляване на пенсиите към 2021 година, увеличаване на „вдовишките добавки“.  

„Да! Можем да реализираме всичко това, избирайки БСП с №1 в бюлетината на предстоящия вот“, поставяха като акцент на всяка среща социалистите.

Кандидатът за народен представител на парламентарните избори на втори април Филип Попов разясни и подробности за започналата инициатива на партията – подписка за провеждането на референдум срещу въвеждането на джендър-идеологията в училище, която по думите му разрушава семейните ценности и няма почва у нас.

Кандидатите за депутати получиха уверение за подкрепа на изборите и продължават срещите си хората от Видинския край.