БСП-Видин: Доказахме, че можем – ще продължим да работим за увеличаване на доходите и достоен живот

Мар 30, 2023 ВИДИН Новини Избори 0 569

Кандидатите за народни представители от Видин разговаряха с избиратели в община Белоградчик

Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ във Видин посетиха  балканските села Стакевци и Боровица. Въпреки живописната си природа, малките населени места са почти обезлюдени, а като основни проблеми хората посочват това, че кметските наместници нямат правомощия и ресурс да вземат самостоятелни решения.

Кандидат – депутатската листа на БСП заяви, че ще работи за това страната ни да успее да възвърне своето достойно място сред европейските държави в икономически и социален план.

„Нещата се случват с постоянство и с мисъл за народа. БСП направи много в управлението на България и това го заявяваме с гордост и удовлетворение. Увеличихме минималната работна заплата на 50%  от средната, безплатни вече са детските градини и ясли за най-малките. И всичко това благодарение на нас, социалистите“, посочи Добромир Тодоров.

„По-висок е и размерът на майчинството през втората година, пенсиите, вдовишките добавки, както и детските надбавки. Постигнахме необлагаем минимум за семействата, които няма да плащат за учебници на своите деца, а родителите на ученици до 4-ти клас ще получават по 300 лв. еднократна помощ, като досега бяха подпомагани единствено първокласниците“, допълни още социалистът. 

„Да! Можем. Ние реално можем и сме го доказвали неведнъж с последователни действия и видими резултати. Подкрепете БСП на изборите в неделя, като дадете своя вот за една по-добра и по-социална България - с номер 1 в бюлетината!“, призоваха кандидатите за народни представители от „БСП за България“ във Видин.