БСП – Видин: Подкрепяме решенията на Националния съвет на Българската социалистическа партия и работим за тяхното изпълнение

Юли 02, 2014 ВИДИН Новини БСП 0 1847

Уважаеми другари,Членството в БСП е свободен и осъзнат избор, а не задължение

Уважаеми другари,

Членството в БСП е свободен и осъзнат избор, а не задължение. Членовете на БСП имат не само права, но и за задължения. Едно от тях е действията им да са съобразени с решенията на органите на партията, да се работи за нейния авторитет, а не да се злепоставя. Въпреки тези задължения някои се опитват да направят партията не само безсилна, но и да я поставят под своето „его”. Сбирки, декларации, кървави писма, медийни изяви и какво ли не. За нас социалистите това не е приемливо при наличието на Устав, Програма и легитимно избрани органи на нашата Социалистическа партия и забележете, гласувани от всички нас.

Членовете на Областния съвет на БСП – Видин не приемаме и отхвърляме всеки един опит за внасяне на смут, разрушаване на доверие и най-вече обслужване на лични и групови интереси. Отговорност трябва да има, отговорност носи всеки един от нас и не може с лека ръка да си избираме виновник. Вместо да работим за предстоящите избори, ние се занимаваме със себе си и си създаваме вътрешнопартийни проблеми, който в отделни случай обслужват лични и външни интереси. За нас е по-важна партията, а не „егото” на постоянните сърдитковци и недоволстващи. Дойде време и ние да кажем „спрете и работете” съгласно Устава и Програмата на Българската социалистическа партия. Явно някои другари имат излишна енергия, но нека я влеят в изборната кампания в полза на нашата партия, а след това да си кажем многото неща и за тях и за нас. По делата ще се познаем другари.

Подкрепяме решенията на Националния съвет на Българската социалистическа партия и работим за тяхното изпълнение. Това е нашия достоен отговор.