Михаил Миков: Ще спечелим изборите във Видинско, не случайно нашите опоненти импортират кандидати отвън

Сеп 01, 2014 Новини БСП 0 2801

„БСП лява България” ще спечели изборите във Видинско и ще има два от четирите мандата в района, каза председателят на БСП Михаил Миков след внасяне на документите за регистрация  на листата, на която той е водач

„БСП лява България” ще спечели изборите във Видинско и ще има два от четирите мандата в района, каза председателят на БСП Михаил Миков след внасяне на документите за регистрация  на листата, на която той е водач. Според него това е най-компетентната, най-хубавата и балансирана листа, в която влизат кандидати, които са от този край, добре познават проблемите на региона и са личности с авторитет и доказан професионализъм.

Половината от кандидатите са на възраст до 35 г., разпределението мъже:жени е 50:50, включени са представители на различни професионални групи, двама са от гражднаската квота.

„Смятам, че ще постигнем успех не толкова за хората в листата, колкото за хората от Видинско.  Нашата цел във Видин са два мандата. Не случайно нашите опоненти сменят, импортират кандидати за народни представители, опитват се да търсят различни форми, с които да привлекат интереса на видинските граждани”, допълни Миков.

„Ние смятаме да излезем на изборите със свършеното, а не с обещаното - независимо дали става въпрос за водоснабдяването на Раковица, Бойница и селата в община Чупрене, за граничния пункт Салаш - Ново корито, пътя Димово - Ружинци, за пътищата в общините Брегово и Ружинци, за читалището в Ново село, за чистотата на питейната вода в Белоградчик, за надлеза във Видин. Това са само част от нещата, с които отиваме при хората и отново искаме тяхното доверие, за да продължим напред", завърши Михаил Миков.

Листата на „БСП лява България” в област Видин е в състав:

Михаил Миков – юрист, председател на 42-рото НС, председател на БСП
Филип Попов - юрист, народен представител в 42-рото НС
Николина Ванчева - икономист, зам.-областен управител
Юри Ценков - гражданска квота, доктор по икономика, преподавател в УНСС
Димитър Велков – икономист, лидер на МО БСП-Видин
Наташа Петкова – лекар, председател на общински съвет на БСП-Ново село

Мария Джамбазова-Тодорова – финансист, издигната от Обединението на жените-социалистки в БСП
Ваня Ставрева - гражданска квота, журналист