Кандидатът на БСП Людмил Димитров открива горещ телефон

Окт 01, 2015 ВИДИН Новини Избори 0 2014

Телефонът, който вече е активен, е 0988 876 846.

Кандидатът на БСП за кмет на Видин инж.Людмил Димитров открива от 1 октомври горещ телефон, на който всеки гражданин ще може да сподели мнение, да даде предложение или да подаде сигнал за нередност, на която се е натъкнал в града и селата на общината или за нарушения на предизборната кампания.

Телефонът, който вече е активен, е 0988 876 846.

„Подобряване на комуникацията между кмета и гражданите е един от ангажиментите в платформата на БСП за управление на община Видин“, заяви инж. Димитров. Според него чрез разкриването на горещ телефон, гражданите ще  могат да осъществяват лесна и бърза връзка с общинската администрация. „Ние даваме тази възможност на видинчани още сега”, обясни той.

За разлика от последните двама кметове Румен Видов от ГЕРБ и Герго Гергов, той е решен да има ежемесечни изнесени приемни в селата на общината, в които да участват общински съветници от БСП и кметовете на съответното населено място. Така ще има пряк контакт с хората и възможност за бързо разрешаване на възникналите злободневни проблеми. Веднъж седмично кметът ще има и приемен ден в общината.

Избраните общински съветници на социалистическата партия ще провеждат преди всяко заседание на местния Общински съвет обсъждане с гражданите на точките, които ще се разглеждат, за да чуят мнението им.