Милчо Лалов: В бреговската община социалистическата идея е съхранена, ще се запази и в бъдеще

Окт 21, 2015 ВИДИН Новини Избори 0 2183

Корнелия Нинова: Брегово е повече от едно просто определение „червена крепост”. Това е място, което носи силата на идеите!

"Благодарим ви, че сме заедно, че сме толкова много, ентусиазирани, позитивни и с поведение на побеждаващи - такова, каквото община Брегово заслужава!", с тези думи откри срещата Николина Ванчева, председател на Общинския съвет на БСП.

"Това е показател, че на изборите ще подкрепите БСП и община Брегово за пореден път ще ознаменува победата като община-крепост на социалистическата идея, не само в област Видин, но и в цяла България“. Това заяви кандидатът за кмет на община Брегово за пети мандат Милчо Лалов. Той припомни, че от 1989 г. насам, БСП е спечелила всички видове избори на първи тур. „В бреговската община социалистическата идея е съхранена. Тя ще бъде запазена тук и в бъдеще!", каза Лалов.

"Има нерешени проблеми, като този с безработицата - един от най-тежките за населението в общината. Кметската власт не може да строи фабрики и заводи, никога не съм си позволявал и няма да си позволя да ви обещавам нереални неща. Проблемът „безработица" е сложен и в неговото решаване държавата трябва да намери своето място”, сподели досегашният кмет Милчо Лалов. Той разказа какво е направено до момента в общината и какво предстои още да се направи за хората от всяко населено място.

Кандидатът за кмет на кметство Делейна изрази чрез благодарствено писмо задоволството на жителите на селото за асфалтирането на пътя Делейна-Тияновци-Калина.  

„В тази кампания обиколих цялата държава, никъде не видях нещо подобно. Излъчвате страхотна енергия, сила, увереност, вяра в идеята. За разлика от всички други партии, носите идеята в себе си и това ви дава сили“, заяви зам.-председателят на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Корнелия Нинова. Тя подчерта, че често е чувала да определят Брегово като „червена крепост” и гордост за БСП. „Това, което сега виждам обаче, е повече от едно просто определение „червена крепост”. Това е място, което носи силата на идеите, силата на характерите и прекрасна работа за хората на общината. Затова, може би, Милчо и целият екип нямат нужда от нашата подкрепа. Вие имате подкрепата на народа си”, сподели народният представител. 

Над 400 социалисти и симпатизанти от община Брегово посрещнаха депутатите от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Корнелия Нинова и Филип Попов, придружени от председателя на Областния съвет на жените-социалистки Маргарита Велкова, кандидата за кмет на община Брегово инж. Милчо Лалов и Николина Ванчева, председател на ОбО на БСП. Срещата се проведе в салона на НЧ "Развитие” в гр. Брегово и участие в нея взеха и кандидатите за кметове на населени места и общински съветници от листата на БСП.