Людмил Димитров: Ново начало се гради с нови хора

Окт 23, 2015 ВИДИН Новини Избори 0 2042

Обръщение на Людмил Димитров, кандидат на БСП за кмет на община Видин  


Уважаеми съграждани !
Преди един месец стартирахме кампанията на Българска Социалистическа Партия с мотото „Ново начало се гради с нови хора“.
Тогава за мнозина от Вас аз, Людмил Димитров, бях непознато лице. Но след многобройни срещи с хиляди хора , нашите намерения за промяна в община Видин стигнаха до Вас.
В нашата кампания ние заложихме на честен и откровен разговор с гражданите , без компромати и нападки към опонентите. 
Заложихме и на силен екип от професионалисти в различни сфери на обществения живот, каквито са нашите кандидати за общински съветници.
Нашето разбиране, като кандидати на БСП, е, че местната власт във Видин трябва да се превърне в инструмент за решаване на проблемите на хората, а не общината да се управлява сякаш е частна собственост на кмета и на общинските съветници. 
Изборът на 25 октомври не е само между кандидата Х и кандидата Y, а е избор между интересите на мнозинството от хората и интересите на малцината, които печелят за наша сметка чрез користно управление и разпореждане с общинско имущество, чрез неефективни и скъпи проекти.
Стандартите за лява политика в местната власт, които отличават кандидатите на БСП от всички останали кандидати, предлагат конкретни ангажименти, справедливост и солидарност за общината и хората.
Затова призовавам всички, които подкрепят нашите идеи за повече справедливост и солидарност в община Видин , на 25-ти да гласуват с номер 9 за БСП , за оригинала на лявото , за да върнем Видин на хората.