Силно видинско присъствие на Бузлуджа

Юли 03, 2021 ВИДИН Новини Избори 0 570

03.07.2021г.

БСП официално закри предизборната си кампания на знаковия връх за столетницата - Бузлуджа. Десетки социалисти от видинско, начело с водача на листата Филип Попов, участваха в традиционния събор, който тази година отбелязва 130г. организирано социалистическо движение.

Седмица преди предсрочните избори историческият връх почервеня от хиляди хора, дошли от цялата страна. На събитието присъстваха водачите на листи от „БСП за България“, коалиционните партньори, които се качиха на сцената под звуците на „Една българска роза“, изпълнена от легендарната Маргарита Хранова.

"Нас ни има 130 години, ще ни има още много по 130. Ние сме тук и ще бъдем тук, защото имаме кауза и каузата ни не е просто влизане във властта, а е справедливост и добруване на българския народ. Защото знаем какво трябва да направим. Можем да го направим. Защото искаме правова държава, в която всички са равни пред закона, а не богатите по-равни от бедните. Искаме  справедливост за извършени престъпления. Искаме социална държава", заяви Корнелия Нинова.