„Магазинче“ за късмет радва видинчани

Юли 05, 2021 ВИДИН Новини Избори 0 644

05.07.2021г.

В центъра на Видин местните жители се радват на една необичайна гледка. Щанд, на коминочистач раздава четирилистни детелинки за късмет с посланието „Късметче си откъсни и желание си намисли“.

Идеята за инициативата е на водача на листата на „БСП за България“ Филип Попов. „Хрумна ни случайно в деня, в който жребият изтегли №4 в бюлетината за коалиция „БСП за България“. Някои казват, че е банално да си пожелаваш щастие, късмет, вяра, надежда, но тези четири неща са в основата за един спокоен и пълноценен живот за всеки човек“, споделя Попов. И добави, че за да ги има тези неща в живота ни е от изключителна важност да се работи за подобряване на условията на живот в страната, в областта, в родното ни място.

А древната легенда гласи, че да откриеш четирилистна детелина, се смята за голям Късмет. Защото, ако имаш Вяра, таиш Надежда и търсиш с Любов, със сигурност ще намериш своето Щастие!

Всеки, който иска да „сложи“ късмета в джоба си е добре дошъл на щанда. Къде се намира? Очаквайте го на различни места в града.