Филип Попов, БСП: Първият ни ангажимент е да въведем таван на цените на продуктите от първа необходимост

Мар 16, 2023 ВИДИН Новини Избори 0 708

16.03.2023 г.

„Коалиция „БСП за България” мисли за регионалния баланс.“ Това заяви заяви водачът на видинската листа Филип Попов в Грамада и добави, че партията поема като първи ангажимент да въведе таван на цените на основните продукти от първа необходимост.

Той бе там по покана на жители, членове и съмишленици на социалистите в по повод  102-та годишнина от рождението на революционера и общественик Мико Нинов Миков. Паметта на героя на борбата срещу фашизма бе почетена с едноминутно мълчание и поднасяне на цветя пред паметната плоча в центъра на гр. Грамада от кандидатите за народни представители от 5 МИР - Видин и местни жители.

След церемонията срещата продължи в Клуба на пенсионера и инвалида, където видинската листа обсъди със симпатизанти обществено значими  теми, касаещи ивидинския край – сред които обезлюдяването, липсата на работни местаи спекулата в цените на храните.

Той запозна присъстващите с националните подписки, които стартираха и във Видин - за провеждане на референдум срещу джендър идеологията и за запазване паметника на Съветската армия в София в сегашния му вид и на сегашното му местоположение.

В заключение Филип Попов обяви и позицията на социалистите категорично да не се отговаря на  призивите на Брюксел за военна помощ в Украйна. „Не на войната – искаме мир и дипломация“, категоричен бе Попов и призова за активен вот на наближаващите избори.

„Да!Можем” с № 1 на втори април.