Людмил Димитров: Младите гласуваха за последните две управления на Видин, като напуснаха общината

Окт 04, 2015 ВИДИН Новини Избори 0 1759

Промяната трябва да започва от прозрачността в управлението

По време на среща на кандидата за кмет  от БСП за Видин Людмил Димитров със симпатизанти, бяха засегнати основни проблеми в общината. Хората споделиха, че голямата им болка е липсата на прозрачност в работата на общината. Според тях проблемите са от различно естество – инфраструктура, и безработица, и обезлюдяването на града, но са категорични, че промяната трябва да започва от прозрачността в управлението. „При стартирането на нашия мандат, първото, което ще предприемем, е да направим пълна ревизия на работата в общината за последните два мандата. Важно е да знаем и да съобщим на гражданите на какво стъпваме и какво е сегашното положение“, обеща Людмил Димитров. Той заяви, че знае за многомилионните задължения в края на предишния мандат. „Чуваме, поради тази тайнственост, с която в момента е обвита общината, за сегашни задължения. Някои отричат, други потвърждават. Искаме да знаем точно на какво стъпваме, за да продължим нататък възстановяването на общината”, категоричен е той.

Димитров коментира, че за него и целият екип на БСП е изключително важно в работата на администрацията е тя да бъде по-отворена и отзивчива към гражданите и бизнеса в общината. ”Общината трябва да работи за гражданите и това е свързано със свободния достъп до общината. Всеки гражданин, който има определен проблем, да може да го представи“, допълни кандидатът за кмет от БСП.

Според Людмил Димитров приемните дни на кмета и на общинските съветници трябва да са реално действащи и ефективни, а не както споделят хората, че досега са виждали кмета и общинските съветници само по време на избори. „Младите хора на Видин в голямата си част вече гласуваха за последните два мандата – на ГЕРБ и сегашния. Те гласуваха като напуснаха общината в търсене на по-добър живот в страната и чужбина”, каза кандидат кметът на БСП във Видин инж.Людмил Димитров.